Keuze uit 8 slimme modules
allemaal in één programma online

modules met veel mogelijkheden voor uw unieke werkwijze

offertes

Het uitgangspunt van Gofaso is sneller & consequent offertes opmaken, voor bedrijven die razendsnel inspelen op een aanvraag. Met 10-tallen voorbeelden.

calculaties

Wat voor een offerte ook gecalculeerd moet worden Gofaso is de beste oplossing voor een consequente prijsopbouw, met meerprijzen, staffelprijzen en nacalculatie.

relatiebeheer

Administratie verzorgd tot in de puntjes, zo kan er niks mis gaan. Razendsnel nieuwe relaties aanmaken, gemakkelijk bestaande relaties beheren, alle contact gegevens & nodige informatie verwerkt in relaties.

werkvoorbereiding

Met Gofaso kunt u werkvoorbereiding zien als het simpel toevoegen, beheren en toepassen van afleverbonnen, werkbonnen en inkooporders. Alles verwerkt in dossiers zodat u overzichtelijk te werk kan gaan. Simpel en snel uw werk voorbereid.

dashboard
e-crm

We zijn eigenlijk de enige die dit E-CRM noemen, reden daarvoor is dat we vinden dat uw klantenrelaties efficiënter moet kunnen en dat doen we uiterst innovatief!

planning

We nemen dat stukje planning uit handen door alle gebruikers gezamelijk te koppelen met een agenda voor de deadlines, in combinatie met een Pinboard en CRM.

statistiek

Weet hoe uw bedrijf er financieel voor staat en zie de verkoop van uw bedrijf in. Diagrammen en grafieken direct zichtbaar in periode en meer, zo blijft u up-to-date!

facturatie

Maak de verschillende facturen aan in Gofaso en doe zelf de factuurbewaking, mocht het in uw situatie nodig zijn dan koppelen we het bijv. aan Exact Online, Twinfield, Sage of een ander boekhoudprogramma.

Zo werkt het!

De voornaamste redenen waarbij Gofaso het verschil maakt in de snelheid van offerte afhandeling.

Offertes

Een aanvraag behandel je met Gofaso zo efficiënt dat een offerte in 3 minuten al naar de klant gestuurd kan worden.
En het factureren is ook veel sneller door e-invoicing,
optioneel kunnen we zelfs een IDEAL knop aanbrengen.

Meer weten? Vandaag
Dec 24

Cloud

Zo flexibel als nu de medewerkers met elkaar het bedrijf organiseren & de efficiëntie van het klanten onderhoud is in deze Cloud Software ongeëvenaard, op diverse logische momenten kan het programma uw relatie op de hoogte brengen van de status van de betreffende order.

Meer weten? Morgen
Dec 26

Goals!

Met Gofaso krijg je het voor elkaar meer orders te scoren want we geven alle kansen overzichtelijk weer op één dashboard

Meer weten? Morgen
Dec 26

Implementatie

Gofaso Business Software draait online, dus er is geen installatie nodig. Alle belangrijke gegevens worden encrypted en zullen nooit verloren gaan. Naast deze veilige werkwijze is Gofaso eenvoudig te beheren, overal ter wereld!

Meer weten? Maandag
Jan 02

En uw bedrijf groeit mee

Met een overzichtelijk Gofaso blijkt het veel eenvoudiger te zijn de richting van uw bedrijf uit te stippelen

Innovatief

Gemak in the cloud!

Cloud Software is onmisbaar in het dagelijks leven, vele mensen maken er onbewust veel gebruik van zoals gebruikers van Facebook en andere online diensten. U gebruikt dus ook Cloud Software wanneer u begint met Gofaso. Al uw gegevens veilig in de Cloud en eenvoudig te beheren. Alle gebruikers blijven up-to-date door deze wereldwijd toegankelijke software.

Lees verder
dashboard
Simpel

Een programma dat duidelijk de gebruiker voor ogen heeft

De software stelt het bedrijf in staat om verschillende gebruiker types in het programma specifiek datgene te laten zien wat nodig is voor de uitoefening van zijn of haar functie. Door aparte rechten in te stellen wordt het afbakenen van bijv. de financiële omgeving in een handomdraai geregeld.

Lees verder

Wat gebruikers zeggen

''Ik weet nu exact wat een project kost van ontwerpen, printen tot monteren. Dat geeft mij inzicht in mijn onderhandelingsruimte; ik hoef nooit meer een klus aan te nemen die me geld kost. Gofaso is duidelijk, flexibel en snel.''
» Wrap it! special Sign+ Magazine
image
Dennis
Signmania (België)
''Gofaso de oplossing voor ons bedrijf ! Eindelijk een systeem geheel afgestemd op de signbranche. We mogen gerust stellen dat sinds we met Gofaso werken ons bedrijf meerdere stappen voorwaarts heeft gezet.''
» Lees interview in Sign Pro Magazine!
image
Ferry
FerryQuik Reklame
“Het software programma voor de signmaker die aansluit op ieder proces van verkoop tot nacalculatie en meer! Op ieder project de tools om het overzichtelijk en duidelijk te houden voor iedereen.”
Pepijn
Quick Paint Rotterdam

''Een allround programma voor offertes, werkvloer en facturering. Gemakkelijk in gebruik en toch op ieder vlak de beste ondersteuning.”
» Zoals in Sign+ vermeld.
image
Dré Lommers
Lommers Signmaking
Terug van weggeweest. Dit bedrijf heeft recht van spreken als het gaat om de zoektocht naar het juiste programma en heeft gekozen voor Gofaso. Yarno: ''de calculatie mogelijkheden, artikelprijzen, staffelprijzen en nog wel 10 punten zijn écht onmisbaar in ons bedrijf!''
image
Yarno van de Wiel
Spectrum Reclame
"Een win-win situatie voor alle partijen! Met Gofaso hebben we alles onder controle; van offerte tot facturatie. En deze professionele offertes en opvolging wordt gesmaakt door onze klanten!"
image
Michelle
Signs Up (België)

Snel en simpele tools

Statistieken

Bedrijven op zoek naar innovatieve automatisering

Wij zorgen voor een in uw bedrijf werkend programma en bieden u de oplossingen op het gebied van uitgebreid calculeren, offreren, projecten handhaven, relatiebeheer, statistieken en dat zijn slechts enkele zaken die in de basis of in modules van het programma functioneren.

Maakbedrijven

Toepasbare branches

Gofaso Software ontwikkelt 1 pakket (met modules) aan diverse bedrijven maar vooral aan maakbedrijven in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. We richten ons in het bijzonder op de SIGN industrie, hoveniers en bouwbedrijven maar het is duidelijk dat het programma breed inzetbaar is.

Tijdbesparing

Speciaal en uniek

Gofaso stelt als doel: aansluiting zoeken bij praktijkwensen! Wij bieden u de combinatie van de nieuwste innovaties in een programma gericht op productiebedrijven die veel offertes maken en daar verschillende functies goed bij kunnen gebruiken of zelfs onmisbaar zijn.

Gebruiksgemak

Meerdere gebruikers tegelijk geholpen

De software stelt het bedrijf in staat om verschillende gebruiker types in het programma specifiek datgene te laten zien wat nodig is voor de uitoefening van zijn of haar functie. Door aparte rechten in te stellen wordt het afbakenen van bijv. de financiële omgeving in een handomdraai geregeld.

Gofaso pakket prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van uw eigen keuze in modules en het aantal gebruikers

 • GO-1
 • Alles wat je nodig hebt om het bedrijf te organiseren en offertes te calculeren, met relatiebeheer en werkvoorbereiding.
 • 14 dagen proberen
 • Organisatie dashboard
 • Relatiebeheer
 • Offerte calculatie
 • Order afhandeling
 • Werkvoorbereiding
 • 1 gebruiker
 • Start

€45

 • GO-2
 • MEEST GEKOZEN - Alles wat je nodig hebt om het bedrijf te organiseren en offertes te calculeren, met relatiebeheer en werkvoorbereiding. + Facturatie (factuurbewaking / herinneringen)
 • 14 dagen proberen
 • Organisatie dashboard
 • Relatiebeheer
 • Offerte calculatie
 • Order afhandeling
 • Werkvoorbereiding
 • 2 gebruikers
 • Facturatie
 • Start

€98

 • GO-3
 • UITGEBREID - Alles wat je nodig hebt om het bedrijf te organiseren en offertes te calculeren, met relatiebeheer en werkvoorbereiding. + Facturatie (factuurbewaking / herinneringen) *Export basis. (meerprijs exact online koppeling)
 • 14 dagen proberen
 • Organisatie dashboard
 • Relatiebeheer
 • Offerte calculatie
 • Order afhandeling
 • Werkvoorbereiding
 • 3 gebruikers
 • Facturatie (e-facturatie)
 • E-CRM
 • Correspondentie
 • Export basis
 • Start

OP
AANVRAAG

*Standaard support via de helpdesk pagina's inbegrepen. Denk aan de bijbehorende prijslijst waarbij het mogelijk is om nog preciezer uw ideale software in het bedrijf te configureren. Oplevering is mogelijk binnen 7 werkdagen.

Meer informatie

Hieronder kunt u inloggen voor meer informatie, zowel voor bedrijven als ook onderwijsinstellingen

Demo voor bedrijven

Demo voor onderwijs

Neem contact op

We geven demonstraties op uw locatie waarbij een duidelijke uitleg al snel meer inzicht geeft in de voordelen van dit programma.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Gofaso BV
West Kinderdijk 122
2953 XW Alblasserdam NL
KvK: 52455017

Openingstijden
Ma. t/m Do. van 08:30–17:00
Vrijdag van 08:30–16:00

Contact
T: +31 (0)78-7070920
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gofaso Software levert een standaard modulair opgebouwd programma aan offerte makende bedrijven in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.
Daarvoor is Gofaso Software ook in 3 talen verkrijgbaar, NL, EN & FR.

Copyright © 2020 Gofaso. Alle rechten voorbehouden.